+385 (0) 32 280-012 cppnijemci@gmail.com

Dana 20. prosinca 2019. godine održana je završna konferencija projekta Centar za potporu poduzetnicima.

Konferencija je održana u prostorima Centra za potporu poduzetnicima Općine Nijemci.

Istaknuto je kako je projekt odobren u okviru poziva „Razvoj poslovne infrastrukture“ Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Općini Nijemci kao Korisniku, a u suradnji s partnerom VURA- Razvojna agencija Vukovar d.o.o. za promicanje razvoja.

Projektom se doprinijelo stvaranju potrebnih preduvjeta za poticanje razvoja poduzetništva na području općine Nijemci, što se realiziralo dogradnjom Centra za potporu poduzetnicima, gdje su na jednom mjestu objedinjene sve usluge potrebne za razvoj poduzetništva i lokalnih gospodarskih subjekata.

Centar za potporu poduzetnicima sadrži 10 poslovnih prostora i 1 konferencijsku dvoranu.

Kako bi gospodarski ojačala, Općini je nužan ovakav Centar za potporu poduzetnicima koji će na jednom mjestu imati objedinjenu materijalnu i nematerijalnu infrastrukturu koja će zainteresiranim budućim poduzetnicima nuditi sve potrebne preduvjete za početak obavljanja različitih oblika gospodarske djelatnosti

Općinski načelnik Vjekoslav Belajević, pozdravio je sve nazočne te se uz njega prisutnima obratila i direktorica Razvojne agencije Vukovar d.o.o., Vedrana Žilić.

Predstavljanju rezultata projekta odazvao se velik broj uzvanika, uključujući i poduzetnika s područja općine Nijemci koji su popratili događaj.