+385 (0) 32 280-012 cppnijemci@gmail.com

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova organizirala je u subotu 04.05.2019. u Vukovaru informativno-edukativno događanje pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“.

Sajam je održan na Trgu Republike Hrvatske – Festivalskom trgu, od 10-14 sati, u sklopu drugog Međunarodnog festivala nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, destinacija i atrakcija „Svi zaJedno Hrvatsko naj-Vukovar 2019.“, a službeno ga je otvorila Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika te Kristina Bilić, pomoćnica ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske Unije.

Događanje „Regionalni dani EU fondova“ namijenjeno je svim građanima zainteresiranim za mogućnost korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imali su mogućnost razmijeniti iskustva i povezati se sa predavačima i drugim sudionicima, sve u svrhu jačanja na svim razinama i realizaciji većeg broja projekata.

Općina Nijemci zajedno sa ostalim izlagačima na Sajmu predstavila je provedene projekte i projekte koji su trenutno u provedbi, a svi posjetitelji mogli su dobiti i dodatne informacije o projektima, kao i promidžbene materijale.

MANIFESTACIJA „REGIONALNI DANI EU FONDOVA“ ODRŽANA U VUKOVARU

MANIFESTACIJA „REGIONALNI DANI EU FONDOVA“ ODRŽANA U VUKOVARU